Ketelaar Techniek.nl

Binnen Camera's

DS-2CD21 serie

Hikvision DS-2CD21 serie De DS-2CD21 serie Infrarood mini dome camera van Hikvision is gebaseerd op de nieuwste DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras.
De lichtgevoelige 3.0 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.

De vernieuwde versie beschikt tevens over 3 assen zodat deze op elke wand of plafond op een juiste manier is af te stellen.
Tevens beschikt de vernieuwde versie van de Hikvision DS-2CD21 over een microSD slot voor interne opslag van de beelden tot wel 64GB. En veel extra inteligente functies zoals crossline detectie. De camera is vandaal bestendig en heeft een IP66 waardering, en is daarmee ook uitermate geschikt voor binnen als buiten

Demo film
DS-2CD24 serie

Hikvision DS-2CD24 serie De DS-2CD24 serie cube camera's beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker waarmee tweeweg audio mogelijk is. Aan de zijkant zit een micro-SD slot waar tot 64GB wordt ondersteund. Door het ingebouwde IR-cut filter is het een echte dag/nacht camera. In de nacht kan de camera ook de ingebouwde IR verlichting inschakelen waarbij zelfs beelden bij 0 Lux kunnen worden opgenomen. De ingebouwde PIR sensor garandeerd betrouwbare detectie, en voorkomt onodige opnames en/of alarmmeldingen. Met de ingebouwde alarm in/uit-gang kan desgewenst een externe melding gemaakt worden en bv. verlichting worden geschakeld De camera wordt gevoed met een externe 12VDC adaptor (niet meegeleverd), of via PoE.

Door de ingebouwde microfoon en luidspreker is deze IP camera van Hikvision ook ideaal te gebruiken voor het monitoren van de baby.

Demo film
DS-2CD25 serie

Hikvision DS-2CD25 serie De DS-2CD25 serie Wifi cameras zijn ideaal toepasbaar in ruimtes, waar bekabeling naar een centraal punt niet mogelijk is. Op basis van WiFi kan deze camera met het netwerk worden gekoppeld. De camera beschikt over een micro-SD slot waar tot maximaal 64GB aan opslagcapaciteit wordt ondersteund.
Deze camera beschikt zoals alle andere Hikvision camera's over een ingebouwde webserver, en kan dus geheel stand alone functioneren. Uiteraard is deze camera ook te koppelen met een NVR. Met de ingebouwde IR verlichting kan tot +/- 10m nachtzicht worden gerealiseerd.
De ingebouwde microfoon kan worden gebruikt voor opname van omgevingsgeluid. Met de alarm in/uitgang kan een externe sensor worden gebruikt voor triggering.

Documentatie