Ketelaar Techniek B.V.

Camera beveiliging

Een camerasysteem is altijd en overal gemakkelijk en snel te plaatsen. Het geeft 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op terreinen, winkels, woningen, tuinen en waardevolle bezittingen. Te gebruiken als betrouwbaar beveiligingssysteem, maar bijvoorbeeld ook heel praktisch te plaatsen als babyfoon. Eén ding is zeker: de camera houdt altijd een oogje in het zeil en biedt extra veiligheid.

Hikvision

Hikvision Hikvision is 's werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera's en DVR's in combinatie met video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.

Hikvision Full HD IP camerabewaking

Hikvision IP camera's en Hikvision NVR recorders zijn bedraad en draadloos (WiFi) leverbaar, zeer eenvoudig te installeren en zorgen voor een professionele kwaliteit.
De gebruiksvriendelijke Hikvision recorders zijn voorzien van Nederlandstalige menu's waardoor het instellen nog eenvoudiger wordt, deze recorders zijn gemaakt om 24/7 actief te zijn en 24/7 opname te maken van uw eigendommen.
Indien de NVR of losse IP camera('s) gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kunnen de beelden op Windows en Mac machines worden benaderd via een webbrowser en/of de iVMS-4200 video management software, voor smartphones en tablets is de app iVMS-4500 beschikbaar.
Kortom, Hikvision is een flexibele, gebruiksvriendelijke en goede keus voor u camera-installatie voor woning en bedrijf.