Ketelaar Techniek.nl

Buiten Camera's

DS-2CD21 serie

Hikvision DS-2CD21 serie De DS-2CD21 serie Infrarood mini dome camera van Hikvision is gebaseerd op de nieuwste DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras.
De lichtgevoelige 3.0 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.

De vernieuwde versie beschikt tevens over 3 assen zodat deze op elke wand of plafond op een juiste manier is af te stellen.
Tevens beschikt de vernieuwde versie van de Hikvision DS-2CD21 over een microSD slot voor interne opslag van de beelden tot wel 64GB. En veel extra inteligente functies zoals crossline detectie. De camera is vandaal bestendig en heeft een IP66 waardering, en is daarmee ook uitermate geschikt voor binnen als buiten

Demo film
DS-2CD23 serie

Hikvision DS-2CD23 serie De DS-2CD23 EX-IR infrarood serie Turrent dome camera is een uitstekende buiten camera door de infrarood verlichting gescheiden is van de camera lens. Dit zorg ervoor dat als de lens vies is er geen infrarood verlichting direct kan worden weerkaatst en door de hoge resolutie van maar liefst 3 Megapixel, zijn details ook uitstekend te zien.

Deze 2 serie is gebaseerd op de nieuwste Raptor DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras. De lichtgevoelige 3 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde EX-IR LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op. De unieke gepatenteerde EXIR design zorgt voor een gelijkmatige spreiding van het IR licht over het zichtveld van de camera.

Demo film
DS-2CD26 serie

Hikvision DS-2CD26 serie De DS-2CD26 infrarood varifocal serie bulletcamera maakt de economische 2 serie van Hikvision compleet.
Deze 2 serie is gebaseerd op de nieuwste Raptor DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras. De lichtgevoelige 3 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.
De camera is vandaal bestendig en heeft een IP66 waardering. Met behulp van de instelbare lens kan een kijkhoek van 91.2° tot 28.3° worden ingesteld.

Demo film
Documentatie