Ketelaar Techniek B.V.

Toegangscontrole

U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw terrein, of dat vertrouwelijke afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn en u wilt de toegangsgegevens verzamelen en analyseren? Dat kan met onze toegangscontrolesystemen. Onze toegangscontrolesystemen zorgen voor een optimale bescherming van uw werknemers, bezoekers, personeel en bedrijfsmiddelen. Deze bescherming is van onschatbare waarde. In combinatie met videocontrole wordt ook de toegangscontrole voor voertuigen uitgevoerd en kunnen verkeersstromen worden gecontroleerd.

Met onze systemen beheert u kritieke informatie en kan bij noodsituaties snel en adequaat worden gehandeld.

Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, de beveiligingssystemen voor toegangscontrole zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfs- en veiligheidsbehoeften.

Voor klein en groot

We hebben kleine systemen; één standalone kaartlaser met één of meerdere tags en zeer eenvoudig te programmeren. Tot zeer uitgebreide systemen voor kantoren en parkeersystemen.

MT15000

De MT15000/2 is een zeer uitgebreide IP toegangscontrole centrale van de nieuwste generatie, geschikt voor 15.000 gebruikers. Om met de MT15000/2 meerdere toegangen te beheren via internet of ethernet kan op de centrale de uitbreidingsmodule MT15000/EXT4 worden aangesloten (max. 10 modules per centrale). Door middel van een busverbinding kunnen andere MT15000/2 centrales gekoppeld worden (max. 255 centrales). De conguratie van het systeem en de programmering van de lezers gebeurt door middel van de nieuwe SW-AMIGO3 software. Easy Mini standalone kaartlaser

De EASYMINI

De EASYMINI is een compacte proximity reader die een ingebouwd miniatuur relais bekrachtigd na het aanbieden van een geauthoriseerde tag of kaart. Het relais kan zowel als mono- als bistabiel worden gebruikt. De EASYMINI kan zowel binnen als buiten worden toegepast (IP67). De electronica is afgegoten. Er kunnen maximaal 200 kaarten/tags worden geprogrammeerd op de EASYMINI. Werking Easymini

Documentatie