Ketelaar Techniek.nl

Schuifpoorten

Van elektrische poorten bij woonhuizen tot en met automatische schuifpoorten voor de zwaarste industriële toepassingen. Voor regelmatig tot zeer intensief gebruik. Inclusief alle vereisten voor toegangsbeveiliging en poortautomatisering.

Schuifpoorten voor alle toepassingen

Onze schuifpoorten zijn veilig, geruisloos, betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Ketelaar Techniek geeft u advies over deze kwalitatief hoogwaardige oplossingen en verzorgt de levering en installatie van de volgende schuifpoorten:
 • Schuifpoort Pro
  Deze vrijdragende, aluminium schuifpoort is symmetrisch opgebouwd en voorzien van een geïntegreerde slotconstructie, dichtwaai-beveiliging en afgeschermde wielen.
 • Schuifpoort Eco
  De aluminium schuifpoort Eco valt op door zijn moderne, strakke uitstraling. De poort heeft een licht gewicht en is hierdoor zeer zuinig: de prestaties zijn goed, terwijl het energieverbruik laag is. Goed voor het milieu dus, maar bovendien ook betrouwbaar.
 • Schuifpoort Rap
  De snelle aluminium schuifpoort heeft dezelfde mooie kwaliteiten als de aluminium schuifpoort, alleen is deze veel sneller. Deze vrijdragende aluminium schuifpoort heeft een snelheid tot ca. 75 cm per seconde per vleugel.
 • Schuifpoort FAAC 844
  met zwaardere aandrijving voor industriële toepassingen. Uitgerust met 400V kan het zelfs een poortgewicht van 2.200kg aan.
 • Schuifpoort Cardin
  deze schuifpoortaandrijving is een zeer krachtige 24 volt aandrijving die uitermate geschikt is voor industrieel gebruik tot maximaal 1.500kg.
Schuifpoort Eco

Documentatie