Ketelaar Techniek.nl

ICT

KetelaarTechniek is al jarenlang actief in de Techniek maar voornamelijk ook in de ICT. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de perfecte ICT oplossing aanbieden.

Owncloud

OwnCloud is een veilige en flexibele cloud oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden in de private cloud. Alle bestanden binnen uw organisatie zijn beschikbaar op een centrale locatie via elke device (pc, laptop, tablet en smartphone).

App ontwikkeling

Wij bouwen mobiele apps met onder andere Phonegap. Dit platform zorgt ervoor dat de geschreven code in HTML 5, CSS en Javascript gelijk geschikt is voor meerdere platformen.

Netwerken

De meeste mensen staan er niet bij stil wat zich onder de motorkap bevindt van hun organisatie communicatie. Als dit goed geregeld is, hoeft dat ook niet. Om er zeker van te zijn dát het goed geregeld is, is een goede infrastructuur van cruciaal belang.

Draadloze Netwerken

Wij leveren voornamelijk de accesspoints van EnGenius, deze accesspoints hebben een zeer groot zendvermogen waarmee u een groot draadloos bereik creëert.

Computer hardware

Uiteraard kan Ketelaar Techniek u ook een laptop, computer of pc, hardware en software leveren tegen concurrerende prijzen.
Dit kan gaan van een simpel onderdeel of een game pc tot een volledige (her)inrichting van uw bedrijf of kantoor.
In een persoonlijk gesprek kunnen wij u het beste adviseren wat voor u de beste oplossing is op basis van uw wensen en verlangens.