Ketelaar Techniek.nl

Hekwerk Service

Het gemak van het op afstand openen van uw hek en/of slagboom, het afschermen van uw bedrijfsparkeerplaats voor onbevoegden zijn slechts een paar van de talloze mogelijkheden. Wij bieden een compleet assortiment voor iedere toepassing. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Wij zijn dealer van het topmerk FAAC en Cardin.

Service en onderhoud

Hoewel onze producten en beveiligingsoplossingen voldoen aan de modernste eisen, kan er altijd iets mis gaan. Daarom is service en onderhoud een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze allround monteurs kunnen naast het servicen van onze eigen producten ook gelijkwaardige producten van andere leveranciers repareren en/of onderhouden.

FAAC

FAAC Sinds 1965 levert FAAC automatiseringsoplossingen voor residentieel, directioneel en industrieel gebruik, en voor toegangscontrole van voetgangers en voertuigen. De missie van FAAC is het produceren van de meest duurzame en betrouwbare systemen voor openen en sluiten welke beschikbaar zijn op de markt.